Agila söker oftamolog till uppdrag i Dalarna

Nu har vi ett spännande uppdrag som läkare på denna mottagning. Här väntar ett varierande och omväxlande arbete där du får möjlighet att bredda din kompetens.

Mottagningen är en öppenvårdsverksamhet. På mottagningen erbjuds ögonsjukvård till personer med ögonsjukdomar och ögonproblem. Här finns även läkarberedskap för akut vård efter ordinarie besökstid.

Här blir du en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter.

Läkartjänst via Agila oftamolog

I rollen som oftamolog hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkartjänst i Dalarna?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jfuvt rhvsakkg, Åyvxcrccjvcp
Tidsperiod
40-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dryb qumrmdis faiah WWNVB
Region/kommun
Dalarna/Rxvjse
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka