Ledigt jobb för oftamolog i Dalarna

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av sedvanliga uppgifter på ögonmottagning. Arbetsuppgifterna som du som sjuksköterska kan förvänta dig är att assistera vid kataraktoperationer, polikliniska operationer och intravitreala injektioner.

Låter detta som något för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som oftamolog. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkararbete i Dalarna

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iikp hmbbkqyd- Åtix
Tidsperiod
40-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jegj gntqddhn gabce DFXM
Region/kommun
Dalarna/Ddlk
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka