Bemanningstjänst för oftamolog i Dalarna

Är du redo för en ny utmaning? Denna ögonmottagning söker en till för att stärka upp teamet. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Mottagningen efterfrågar en specialist inom allmän oftalmologi för sedvanligt mottagningsarbete. Kontinuitet är något de efterfrågar och strävar efter, men enstaka v kan också vara av ett intresse.Ingen jour i dagsläget är planerad. Sedvanliga arbetstider.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på ögonmottagning.

Välkommen att söka jobbet redan idag!

Att ta arbete som oftamolog via Agila läkarbemanning

I rollen som oftamolog hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Dalarna en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bxsrågjp fdeqxjk, Åbsxbtbaihissd
Tidsperiod
49-52, 3 (2024)-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ecxubwpt. c ibcia Jndkæguv
Region/kommun
Dalarna/Nrdpåjlr
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka