Agila söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Dalarna

Är du redo för en ny utmaning? Denna ögonmottagning söker en till för att stärka upp teamet. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Mottagningen efterfrågar en specialist inom allmän oftalmologi för sedvanligt mottagningsarbete. Kontinuitet är något de efterfrågar och strävar efter, men enstaka v kan också vara av ett intresse.Ingen jour i dagsläget är planerad. Sedvanliga arbetstider.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på ögonmottagning.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är oftamolog. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Dalarna en spännande plats för läkartjänst

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Diygåtkx qpfwkvp, Æbfpvoqfontehj
Tidsperiod
23-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Djshtjsv. g dbdgc Hxqiåmpb
Region/kommun
Dalarna/Xrlxådxo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka