Oftamolog sökes till tjänst i Dalarna

Nu har vi ett spännande uppdrag som läkare på denna ögonmottagning. Här väntar ett varierande och omväxlande arbete där du får möjlighet att bredda din kompetens.

På enheten utförs ögonoperationer i många hänseenden, bland annat linsbyte, gråstarrsoperationer och efterstarrbehandlingar. Här blir du en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter.

Låter detta som något för dig? Tveka inte på att söka jobbet redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför läkarjobb i Dalarna?

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ydgrnln djokycfw- Åocb
Tidsperiod
49-52, 3 (2024)-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Udpxuqxsåygg hb ghaca RJRCBGF
Region/kommun
Dalarna/Kkueasw
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka