Bemanningsuppdrag för oftamolog i Dalarna

Nu har vi ett spännande uppdrag som läkare på denna ögonmottagning. Här väntar ett varierande och omväxlande arbete där du får möjlighet att bredda din kompetens.

På enheten utförs ögonoperationer i många hänseenden, bland annat linsbyte, gråstarrsoperationer och efterstarrbehandlingar. Här blir du en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter.

Låter detta som något för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta läkarjobb via Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som oftamolog ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Läkarjobb i Dalarna

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qmqtwpo mnevmeyb- Æaix
Tidsperiod
23-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iswaswsmægfb ah dfega SYNFIEA
Region/kommun
Dalarna/Lbbumgj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka