Bemanningsarbete för allmänläkare i Dalarna

Till detta uppdrag söker vi dig som är flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö!

Denna enhet erbjuder planerade patientbesök då verksamheten är inriktad mot privat- och försäkringsmarknaden. Här arbetar människor i olika professioner, såsom: specialistläkare, sjuksköterskor samt undersköterskor.

Verksamheten söker dig som är allmänspecialist med tidigare erfarenheter av liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Läkartjänst i Dalarna

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jhofp Ngqin Ikaeåkquaruep
Tidsperiod
5-25
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åujwafh gf Flstu
Region/kommun
Dalarna/Fkxk
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka