Agila söker allmänläkare till uppdrag i Dalarna

Den här vårdenheten eftersöker nu en engagerad och ansvarstagande medarbetare att stärka teamet.

I rollen kommer du att vara nyckelpersonen som bedömer patienters allmänna hälsotillstånd, genomför utredningar, ställer diagnoser och behandlar allt från enklare åkommor till mer komplexa och kroniska sjukdomar.

Här erbjuds du en stimulerande och kollegial arbetsmiljö och möjlighet att vara en del av ett dedikerat team. Du kommer att få samarbeta med andra specialister vid behov och ni kommer tillsammans ansvara för att ge högkvalitativ och patientcentrerad vård.

Läkaruppdrag via Agila allmänläkare

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta läkarjobb i Dalarna

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lvbna Mbopn Raitæsrbtmxli
Tidsperiod
50-42 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åtbyupy ei icdgh Qhtlc
Region/kommun
Dalarna/Urbw
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka