Vi söker barn- & ungdomspsykatriker till läkarbemanningsuppdrag

Verksamheten söker en läkare för uppdrag inom barn och ungdomspsykiatri.

Patientgruppen består av barn och ungdomar 0-18 år med behov av psykiatrisk specialistvård ex psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar, ångesttillstånd m.m.

Arbetsuppgifter: Barn och ungdomspsykiatriskt slutenvårdsarbete i team med övrig behandlande personal. Som bemanningsläkare blir du en viktig del i arbetet med utredning, diagnostik och farmakabehandling. Om du är ST inom BUP och har gjort ca 3 år av din utbildning kan även du söka detta uppdrag.

Läkaruppdrag hos Agila barn- & ungdomspsykatriker

Som barn- & ungdomspsykatriker hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som barn- & ungdomspsykatriker.

Varför läkararbete i Dalarna?

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emil Jakobs
Emil Jakobs / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fbwnl gjwp- gaa fnwgrfggxpnanwgl kdc ea
Tidsperiod
13-52
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rswm Mckjsmmh fde gd Fyjng
Region/kommun
Dalarna/Wvht
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka