Agila söker barn- & ungdomspsykatriker till uppdrag i Dalarna

Verksamheten söker en läkare för uppdrag inom barn och ungdomspsykiatri.

Patientgruppen består av barn och ungdomar 0-18 år med behov av psykiatrisk specialistvård ex psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar, ångesttillstånd m.m.

Arbetsuppgifter: Barn och ungdomspsykiatriskt slutenvårdsarbete i team med övrig behandlande personal. Som bemanningsläkare blir du en viktig del i arbetet med utredning, diagnostik och farmakabehandling. Om du är ST inom BUP och har gjort ca 3 år av din utbildning kan även du söka detta uppdrag.

Att ta tjänst som barn- & ungdomspsykatriker via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som barn- & ungdomspsykatriker ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Läkaruppdrag i Dalarna

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emil Jakobs
Emil Jakobs / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vosia eyoo- itg pouwslwdftubyhbx mom fb
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Srxu Dctmaise fhb af Ghhhu
Region/kommun
Dalarna/Noxh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka