Bemanningsuppdrag för specialistläkare inom cytologi i Dalarna

Om du är redo för en ny utmaning och söker efter ett utvecklande arbete inom vårdsektorn, kan detta vara rätt uppdrag för dig! Här finns möjlighet att utveckla dina färdigheter och erfarenheter, samtidigt som du arbetar tillsammans med andra professionella medarbetare för att säkerställa att patienterna får den vård de behöver

På denna avdelningen kommer du arbeta med att diagnostisera sjukdomar genom att undersöka cellprover och vävnadsprover. Här utförs avancerade laboratorietester för att upptäcka olika typer av cancer och andra sjukdomar. Genom att samarbeta med andra medicinska specialister och sjukvårdsenheter bidrar avdelningen till att patienterna får rätt diagnos och behandling..

Varför ta läkarbemanningsuppdrag hos Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, specialistläkare inom cytologi, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Dalarna en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vkyve nqkvceom, Tog x Wnkbl Qovmkhgj
Tidsperiod
41-52
Efterfrågad kompetens
Cytologi eller Patologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iohtlwciipåghs bch eh GPRSA
Region/kommun
Dalarna/Veen
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka