Ledigt jobb för radiolog i Dalarna

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag.

På mottagningen utför de utredningar och behandlingar för patienter med olika sjukdomar såsom hjärtsjukdomar, diabetes, högt blodtryck och lungsjukdomar. De arbetar för att ge patienterna bästa möjliga vård och behandling.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta arbete som radiolog via Agila läkarbemanning

Att arbeta som radiolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Läkaruppdrag i Dalarna

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yodeseo tpvsldck, Gkjxlykbrfvhhoe
Tidsperiod
40-34 (2024)
Efterfrågad kompetens
Fysiologi eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aniihrjhæhwj gi hdc ac VGFCICU
Region/kommun
Dalarna/Pgexjxe
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka