Bemanningsjobb för gastroenterolog i Dalarna

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en läkare för att stärka upp verksamheten. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

På denna mottagning utredes och behandlas sjukdomar i mag-tarmkanalen, levern, gallvägarna och bukspottkörteln.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet inom området

Om detta låter som något för dig, sök in redan idag!

Att ta tjänst som gastroenterolog via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är gastroenterolog. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Dalarna en spännande plats för läkararbete

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uxykln eeqvdujr, Wamdvhvitglfvole
Tidsperiod
37-38, 42-44, 48-52
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hjxafl arpocqlw bgbbd QWEGRJ
Region/kommun
Dalarna/Dnvtdx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka