Agila söker gastroenterolog till läkarbemanningsuppdrag i Dalarna

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en läkare för att stärka upp verksamheten. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

På denna mottagning utredes och behandlas sjukdomar i mag-tarmkanalen, levern, gallvägarna och bukspottkörteln.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet inom området

Om detta låter som något för dig, sök in redan idag!

Att ta tjänst som gastroenterolog via Agila

Trivs du med att arbeta som gastroenterolog men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Dalarna en spännande plats för läkararbete

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wnkqkh ikntuyik, Pionpplwehqhwnbn
Tidsperiod
23-52
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Retlvq odsspwer gggda JDAIGM
Region/kommun
Dalarna/Haytrh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka