Vi söker gastroenterolog till uppdrag i Dalarna

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Medicinkliniken behöver nu en duktig läkare inom gastroenterologi, med kunskaper även inom allmän internmedicin, på medicinsk mag-tarm avdelning.

Arbetsuppgifterna avser sedvanligt avdelningsarbete med rond, dokumentation, ordination av läkemedel i journalen, handledning av AT-läkare och ST-läkare.

Varmt välkommen in med ansökan ifall detta uppdrag är intressant.

Att ta tjänst som gastroenterolog via Agila läkarbemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som gastroenterolog. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkartjänst i Dalarna

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vfwc ixbonkff Rlfesxvgffwslyws rqi Rfacpwphxc
Tidsperiod
48
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fdcf Xjiosjuf dgegb Mycu
Region/kommun
Dalarna/Fcnq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka