Bemanningstjänst för gastroenterolog i Dalarna

Letar du efter ett nytt uppdrag?

Medicinkliniken på detta sjukhus söker en duktig läkare inom gastroenterologi, med kunskaper även inom allmän internmedicin, på medicinsk mag-tarm avdelning.

Arbetsuppgifterna avser sedvanligt avdelningsarbete med rond, dokumentation, ordination av läkemedel i journalen, handledning av AT-läkare och ST-läkare.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Varför ta läkaruppdrag via Agila?

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som gastroenterolog. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkarjobb i Dalarna?

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dyqpw cyeskjrb, Ruinsc Ffpbkbadn/Aorhxltwyuxhkyc
Tidsperiod
41-51, 1 (2024)-36 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tvnjuoqxsvåbyh fh gdafa TGHHW
Region/kommun
Dalarna/Bwdj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka