Nefrolog sökes till tjänst i Dalarna

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då borde du söka denna tjänst som läkare på denna medicinska avdelning.

Avdelningen är specialiserad på akutmedicin och de behandlar patienter stroke, neurologiska symtom och njurmedicinska sjukdomar.

De söker dig som har tidigare erfarenhet inom liknande område.

Läkarjobb hos Agila nefrolog

Som nefrolog hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som nefrolog.

Läkartjänst i Dalarna

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vxalj yydlpcid, Gyimiknbhqppaug
Tidsperiod
1 (2024)-36 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi eller Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bgredpnkllæuft cd dbe ii CUQSG
Region/kommun
Dalarna/Åxqhjigj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka