Vi söker nefrolog till läkarbemanningsuppdrag i Dalarna

Om du söker efter en arbetsplats där du kan jobba tillsammans med ett härligt gäng och där god vård står i fokus, så är detta uppdraget för dig. Verksamheten söker efter fler kompetenta medarbetare för att stärka sin verksamhet.

Organisationen ansvarar för att erbjuda njurmedicinsk bedömning och aktiv njursjukvård till den vuxna befolkningen inom vårt upptagningsområde. De strävar efter att tillhandahålla högkvalitativ och individanpassad vård till alla våra patienter. De strävar också ständigt efter att förbättra våran vård till våra patienter.

Verksamheten söker dig som har tidigare yrkeserfarenhet inom området.

Att ta läkaruppdrag som nefrolog via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som nefrolog. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Dalarna en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ijgx bsadpddv, Gkqhvenavlgigd
Tidsperiod
52-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jsul xprudcrv iaegc CWLK
Region/kommun
Dalarna/Nddb
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka