Bemanningstjänst för allmänpsykiatriker i Dalarna

Vi söker en specialist i allmänpsykiatri eller ST inom psykiatri till öppenvårdsmottagningen för ordinärt öppenvårdsarbete. I arbetet kan det förekomma handledning av AT- och ST-kollegor.

Patientgruppen består av personer med behov av psykiatrisk specialistvård ex psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar, ångesttillstånd m.m.

Besök gärna uppdragsgivarens hemsida för mer info.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som allmänpsykiatriker

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänpsykiatriker med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkarjobb i Dalarna

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emil Jakobs
Emil Jakobs / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Emche Clelrengeifq ÆLS
Tidsperiod
13-14, 20-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Exmfwyaco fi fehha Gdmdd
Region/kommun
Dalarna/Ucyq
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka