Agila söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Dalarna

Vill du bli en del av ett fantastiskt team där högkvalitativ vård står i centrum? Då är denna arbetsplats rätt för dig. Detta sjukhus söker fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Hit kommer patienter som behöver göra en röntgenundersökning av till exempel lungor eller skelett. De kommer också hit för att bli undersökt med magnetkamera, datortomografi, kärlröntgen eller ultraljud.

Här väntar ett spännande uppdrag som läkare där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på sjukhuset såsom att bedöma, utreda, diagnostisera och behandla patienter med varierande sjukdomstillstånd.

Varför ta läkarjobb hos Agila?

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som röntgenläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkarjobb i Dalarna

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Dalarna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mmcc xxlcwebo, Dofh- cwy ypalmruanslqagca
Tidsperiod
36-39
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pads qmbfpbni gfggg Rwyf
Region/kommun
Dalarna/Hmtu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka