Bemanningsjobb för allmänläkare i Dals-Ed

Är du på jakt efter ett nytt spännande uppdrag inom den svenska primärvården? Då är du välkommen att söka tjänsten som läkare på denna vårdcentral. Här får du ingå i ett professionellt och kompetent vårdteam och dagligen möta människor som är i behov av vård samt råd.

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området. I arbetet ingår både drop-in mottagning och planerade patientbesök.

Att arbeta som allmänläkare via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta läkarjobb i Dals-Ed

Kommunen är Västra Götalands läns minsta kommun och den enda orten i kommunen är Ed. Beläget mellan sjöarna Stora Le och Lilla Le ligger det lilla samhället med knappt 5.000 invånare. Dalslands största samling av fornminnen finns i Dals-Ed. Cirka 60 gravhögar, stensättningar och en domarring från den sena järnåldern kan man fortfarande se. Men framför allt är Eds MC- och Motormuseum värt ett besök. Sommartid finns också möjligheten att lyssna på country musik när den stora Country-festivalen äger rum i kommunen. Det är lätt att ta sig till och från Ed, från stationen mitt i stan går tåg 4 gånger om dagen till Oslo och Göteborg.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Skelderholm
Jonas Skelderholm / Konsultchef
Dals-Ed
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iffu-Dn Væasæjkky
Tidsperiod
13-14, 16, 19-20, 24-28, 33
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ræsbåwtgh Epcy-Eu Ræpfgvpcnvyej Jr
Region/kommun
Västra Götaland/Dals-Ed
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka