Allmänläkare sökes till tjänst i Dals-Ed

Är du på jakt efter ett nytt spännande uppdrag inom den svenska primärvården? Då är du välkommen att söka tjänsten som läkare på denna vårdcentral. Här får du ingå i ett professionellt och kompetent vårdteam och dagligen möta människor som är i behov av vård samt råd.

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området. I arbetet ingår både drop-in mottagning och planerade patientbesök.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som allmänläkare

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta läkararbete i Dals-Ed

Kommunen är Västra Götalands läns minsta kommun och den enda orten i kommunen är Ed. Beläget mellan sjöarna Stora Le och Lilla Le ligger det lilla samhället med knappt 5.000 invånare. Dalslands största samling av fornminnen finns i Dals-Ed. Cirka 60 gravhögar, stensättningar och en domarring från den sena järnåldern kan man fortfarande se. Men framför allt är Eds MC- och Motormuseum värt ett besök. Sommartid finns också möjligheten att lyssna på country musik när den stora Country-festivalen äger rum i kommunen. Det är lätt att ta sig till och från Ed, från stationen mitt i stan går tåg 4 gånger om dagen till Oslo och Göteborg.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Dals-Ed
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xqmp-Gi Fæwuærgig
Tidsperiod
52, 8 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Råkxånqtk Mymh-Ek Læcjfdfbxrwuu Bf
Region/kommun
Västra Götaland/Dals-Ed
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka