Bemanningsuppdrag för läkare i Dorotea

Nu söker vi en läkare till denna vårdcentral som bedriver glesbygdsjukvård.

Här finns förutom primärvård även slutenvårdsplatser och korttidsplatser. Som läkare får du arbeta med sedvanligt vårdcentralsarbete med både akuta och planerade patientbesök.

Arbetet är omväxlande då du möter barn och vuxna med varierande sjukdomstillstånd. Utöver detta samarbetar du med övriga professioner för att erbjuda en god och säker vård.

Enheten söker en specialist i allmänmedicin eller en läkare med primärvårdsvana.

Varför ta läkaruppdrag hos Agila?

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som läkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Dorotea en spännande plats för läkartjänst

Kommunen och till lika tätorten Dorotea kallas ibland för Lapplands sydport. Byn hette från början Bergvattnet men döptes sedan till Dorotea efter Gustav IV Adolfs hustru. Dorotea har elva naturreservat. Två av dem, Gitsfjället och Blaikfjället, delas med Vilhelmina. Dessa stora reservat med milsvida myrar, fjällnära skogar och kalfjäll erbjuder rika naturupplevelser. Under sommarmånaderna kan du besöka Sveriges enda husvagnsmuseum eller spana på björn. I kommunen finns flera restauranger att äta sig mätt på. Ofta finns det en tanke bakom maten som serveras och ofta används råvaror som kommer direkt från naturen omkring.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Dorotea
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qywnvqh Xuepxwfqs
Tidsperiod
52, 5 (2024), 10 (2024), 15 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Htplonx cc IGAKGIN
Region/kommun
Västerbotten/Dorotea
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka