Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Dorotea

Nu söker vi en läkare till denna vårdcentral som bedriver glesbygdsjukvård.

Här finns förutom primärvård även slutenvårdsplatser och korttidsplatser. Som läkare får du arbeta med sedvanligt vårdcentralsarbete med både akuta och planerade patientbesök.

Arbetet är omväxlande då du möter barn och vuxna med varierande sjukdomstillstånd. Utöver detta samarbetar du med övriga professioner för att erbjuda en god och säker vård.

Enheten söker en specialist i allmänmedicin eller en läkare med primärvårdsvana.

Varför ta läkaruppdrag via Agila?

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkaruppdrag i Dorotea

Kommunen och till lika tätorten Dorotea kallas ibland för Lapplands sydport. Byn hette från början Bergvattnet men döptes sedan till Dorotea efter Gustav IV Adolfs hustru. Dorotea har elva naturreservat. Två av dem, Gitsfjället och Blaikfjället, delas med Vilhelmina. Dessa stora reservat med milsvida myrar, fjällnära skogar och kalfjäll erbjuder rika naturupplevelser. Under sommarmånaderna kan du besöka Sveriges enda husvagnsmuseum eller spana på björn. I kommunen finns flera restauranger att äta sig mätt på. Ofta finns det en tanke bakom maten som serveras och ofta används råvaror som kommer direkt från naturen omkring.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Dorotea
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ysfpoic Fkhttbocm
Tidsperiod
52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Escxxtc ih OMEOREC
Region/kommun
Västerbotten/Dorotea
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka