Allmänläkare sökes till arbete i Eksjö

Nu har du chansen att jobba som läkare på denna trevliga vårdcentral.

På vårdcentralen finns distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning samt ett rehabiliteringsteam där arbetsterapeut, kurator, psykolog och sjukgymnast ingår. Här möter du patienter från 1 år och uppåt, med varierande sjukdomstillstånd.

I arbetet ingår både planerad mottagning och omhändertagande av akuta patienter.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller ha tidigare erfarenhet av att arbeta med primärvård.

Varför ta läkartjänst hos Agila?

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Eksjö en spännande plats för läkarjobb

Eksjö, även kallad den unika trästaden är en av Sveriges bäst bevarade städer, och har en historia som sträcker sig över 600 år. Fantastisk natur med skogar, sjöar och hagmarker erbjuder en hög livskvalitet och förutsättningar för harmoniskt fiske och även spännande tillfällen för att ta ett svalkande bad. Kultur - och evenemang präglar denna kommun, med bland annat den stora Stadsfesten i augusti då Eksjö får besök av Sveriges artistelit som även blandas med dem lokala talangerna. Här har du nära till hela Sydsverige med det utmärkta läget på det Småländska höglandet. Det finns väl fungerande kommunikationer. Grannstaden Nässjö är en knutpunkt för stambanan och du tar dig snabbt till och från Jönköping både kollektivt och med bil.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Eksjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qesfå JC
Tidsperiod
1 (2024)-25 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lonsaånba f iggae Qvkxæ
Region/kommun
Jönköping/Eksjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka