Bemanningsarbete för allmänläkare i Eksjö

Nu har du chansen att jobba som läkare på denna trevliga vårdcentral.

På vårdcentralen finns distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning samt ett rehabiliteringsteam där arbetsterapeut, kurator, psykolog och sjukgymnast ingår. Här möter du patienter från 1 år och uppåt, med varierande sjukdomstillstånd.

I arbetet ingår både planerad mottagning och omhändertagande av akuta patienter.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller ha tidigare erfarenhet av att arbeta med primärvård.

Varför ta läkararbete hos Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Läkaruppdrag i Eksjö

Eksjö, även kallad den unika trästaden är en av Sveriges bäst bevarade städer, och har en historia som sträcker sig över 600 år. Fantastisk natur med skogar, sjöar och hagmarker erbjuder en hög livskvalitet och förutsättningar för harmoniskt fiske och även spännande tillfällen för att ta ett svalkande bad. Kultur - och evenemang präglar denna kommun, med bland annat den stora Stadsfesten i augusti då Eksjö får besök av Sveriges artistelit som även blandas med dem lokala talangerna. Här har du nära till hela Sydsverige med det utmärkta läget på det Småländska höglandet. Det finns väl fungerande kommunikationer. Grannstaden Nässjö är en knutpunkt för stambanan och du tar dig snabbt till och från Jönköping både kollektivt och med bil.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Eksjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wjsqå WL
Tidsperiod
26-32
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pugvpåggx c gbadb Nmvcæ
Region/kommun
Jönköping/Eksjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka