Allmänläkare sökes till uppdrag i Eksjö

Nu har du chansen att jobba som läkare på denna trevliga vårdcentral.

På vårdcentralen finns distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning samt ett rehabiliteringsteam där arbetsterapeut, kurator, psykolog och sjukgymnast ingår. Här möter du patienter från 1 år och uppåt, med varierande sjukdomstillstånd.

I arbetet ingår både planerad mottagning och omhändertagande av akuta patienter.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller ha tidigare erfarenhet av att arbeta med primärvård.

Varför ta läkaruppdrag via Agila?

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänläkare. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta läkaruppdrag i Eksjö

Eksjö, även kallad den unika trästaden är en av Sveriges bäst bevarade städer, och har en historia som sträcker sig över 600 år. Fantastisk natur med skogar, sjöar och hagmarker erbjuder en hög livskvalitet och förutsättningar för harmoniskt fiske och även spännande tillfällen för att ta ett svalkande bad. Kultur - och evenemang präglar denna kommun, med bland annat den stora Stadsfesten i augusti då Eksjö får besök av Sveriges artistelit som även blandas med dem lokala talangerna. Här har du nära till hela Sydsverige med det utmärkta läget på det Småländska höglandet. Det finns väl fungerande kommunikationer. Grannstaden Nässjö är en knutpunkt för stambanan och du tar dig snabbt till och från Jönköping både kollektivt och med bil.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Eksjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Reh Meu Medeå PB
Tidsperiod
42, 44-48
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ocbqpåftf h haggh Uukkæ
Region/kommun
Jönköping/Eksjö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka