Bemanningsuppdrag för röntgenläkare i Elverum

Till sjukhusets röntgenavdelning söker vi nu en läkare.

Avdelningen ansvarar för bildproduktion och tolkning av röntgenbilder, CT, MR samt ultraljud. Arbetet innebär sedvanligt radiologiskt arbete med både akuta och planerade undersökningar.

Sökande till denna tjänst bör vara radiolog. Möjlighet till jour finns, men är inget krav.

Att jobba som röntgenläkare via Agila

I rollen som röntgenläkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Elverum en spännande plats för läkarjobb

Med sin omfattande skog och en mängd promenad, jakt och fiske alternativ precis utanför dörren, gör Elverum väl värt ett besök för alla naturälskare. Många människor kommer hit för att njuta av just närheten till naturen, men Elverum erbjuder även ett överflöd av kulturhistoria, liksom en av de största museerna i Norge, Glomdalsmuseet vilket innehåller en museipark med över 90 olika hus från området. Om du är nyfiken på norsk och nordisk konst, har Elverum en handfull gallerier som är väl värda ett besök, inklusive Elverum konstgalleri och norsk Skogmuseum, ett nationellt museum för skogsbruk, jakt och inlandsfiske. Oslo flygplats ligger mindre än två timmar från Elverum. Hit kan du antingen ta tåget eller bussen.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Elverum
Faktaruta
Uppdragsgivare
Amwydfu jct, Iøqidvs
Tidsperiod
15, 17, 51-52
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jtxqpvxynb bi DOHCURT
Region/kommun
Innlandet/Elverum
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka