Vi söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Elverum

Till sjukhusets röntgenavdelning söker vi nu en läkare.

Avdelningen ansvarar för bildproduktion och tolkning av röntgenbilder, CT, MR samt ultraljud. Arbetet innebär sedvanligt radiologiskt arbete med både akuta och planerade undersökningar.

Sökande till denna tjänst bör vara radiolog. Möjlighet till jour finns, men är inget krav.

Varför ta läkararbete hos Agila?

I rollen som röntgenläkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Elverum en spännande plats för läkartjänst

Med sin omfattande skog och en mängd promenad, jakt och fiske alternativ precis utanför dörren, gör Elverum väl värt ett besök för alla naturälskare. Många människor kommer hit för att njuta av just närheten till naturen, men Elverum erbjuder även ett överflöd av kulturhistoria, liksom en av de största museerna i Norge, Glomdalsmuseet vilket innehåller en museipark med över 90 olika hus från området. Om du är nyfiken på norsk och nordisk konst, har Elverum en handfull gallerier som är väl värda ett besök, inklusive Elverum konstgalleri och norsk Skogmuseum, ett nationellt museum för skogsbruk, jakt och inlandsfiske. Oslo flygplats ligger mindre än två timmar från Elverum. Hit kan du antingen ta tåget eller bussen.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Elverum
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dlqiayj cfq, Høaingl
Tidsperiod
27-28, 31-32
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Engrccleca ed efdf YPXEGAI
Region/kommun
Innlandet/Elverum
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka