Bemanningsjobb för röntgenläkare i Elverum

Till sjukhusets röntgenavdelning söker vi nu en läkare.

Avdelningen ansvarar för bildproduktion och tolkning av röntgenbilder, CT, MR samt ultraljud. Arbetet innebär sedvanligt radiologiskt arbete med både akuta och planerade undersökningar.

Sökande till denna tjänst bör vara radiolog. Möjlighet till jour finns, men är inget krav.

Att arbeta som läkare via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som röntgenläkare ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkarjobb i Elverum?

Med sin omfattande skog och en mängd promenad, jakt och fiske alternativ precis utanför dörren, gör Elverum väl värt ett besök för alla naturälskare. Många människor kommer hit för att njuta av just närheten till naturen, men Elverum erbjuder även ett överflöd av kulturhistoria, liksom en av de största museerna i Norge, Glomdalsmuseet vilket innehåller en museipark med över 90 olika hus från området. Om du är nyfiken på norsk och nordisk konst, har Elverum en handfull gallerier som är väl värda ett besök, inklusive Elverum konstgalleri och norsk Skogmuseum, ett nationellt museum för skogsbruk, jakt och inlandsfiske. Oslo flygplats ligger mindre än två timmar från Elverum. Hit kan du antingen ta tåget eller bussen.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Elverum
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qcdfoos yid, Bøadfer
Tidsperiod
24 (2024)-32 (2024), 41 (2024)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bxobftgqgb ii bfbi OFNMXYL
Region/kommun
Innlandet/Elverum
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka