Öron-, näsa, -halsläkare sökes till arbete i Eskilstuna

Letar du efter ett stimulerande uppdrag med omväxlande arbetsuppgifter? Just nu söker ÖNH-kliniken på detta sjukhus en läkare. På mottagningen undersöks, utreds och behandlas patienter med bland annat sjukdomar i övre luftvägarna, hörselnedsättning, öronsjukdomar, tumörsjukdomar och sömnapné.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på öron-näsa-hals-mottagning och eventuellt operationer i lokalbedövning. Du kommer att ta emot både akuta och planerade patientbesök.

Verksamheten söker en erfaren öron-näsa-halsspecialist. Det finns möjlighet till jourarbete, men det är inte något krav.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför läkarjobb i Eskilstuna?

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamleader
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Låppiyvmjphytk Ivnounujvi, ÅGM-dybspadg
Tidsperiod
11, 13-14, 18, 21-22
Efterfrågad kompetens
Öron-näs-halssjukdom
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Drelé a, kyajvbrmoé Jåwtbyjfagbuqi ihbae Itssfqcnvd
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka