Vi söker specialistläkare inom allergiska sjukdomar till uppdrag

Till lungkliniken på detta sjukhus söker vi nu en läkare, gärna under återkommande perioder, men även kortare tjänstgöring är av intresse. Kliniken bedriver både öppen och sluten lungmedicinsk vård.

Arbetsuppgifterna består av sedvanligt arbete, däribland utredning av olika förekommande lungsjukdomar, bronkoskopi och pleuratappningar. För dig som vill ha ett varierande arbete med kompetenta kollegor väntar en spännande roll.

Varmt välkommen med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag via Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som specialistläkare inom allergiska sjukdomar med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Eskilstuna en spännande plats för läkaruppdrag

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jæusaoncohpfnn Kbmfanhcha, ijcwjjsuqwyp
Tidsperiod
5 (2023)-17 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allergiska sjukdomar eller Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ufrlvdæqwg eg Alxgxqupim
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka