Neonatolog sökes till jobb i Eskilstuna

Letar du efter en arbetsplats där du kan arbeta tillsammans med en härlig arbetsgrupp där god vård alltid står i fokus? Då kan detta uppdrag vara rätt för dig!

Här vårdas förtidigt födda och nyfödda barn som behöver extra vård och observation vid livets start.

På denna verksamhet kommer du bli en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter som besöker denna avdelning.

Att ta läkararbete som neonatolog via Agila

Att arbeta som neonatolog hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför läkararbete i Eskilstuna?

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iåuvhagtbikwbm, Mvibqbrecb
Tidsperiod
27-30
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin eller Neonatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mvlnqræuwc eb dgcbb Hkyfjgrqbi
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka