Bemanningstjänst för internmedicinare i Eskilstuna

Denna avdelning söker nu en läkare med erfarenhet inom palliativ vård. Enheten ansvarar för vård och behandling av i första hand boenden och är en vårdavdelning med 10 platser. Här vårdas patienter i livets slutskede när bot av sjukdom inte längre är möjligt. Övervägande del av patienter har cancerdiagnoser.

Verksamheten söker en legitimerad läkare med stor erfarenhet inom området. Arbetet innebär att ronda på slutenvårdsavdelning och vissa perioder stötta och vara back-up till SSIH och handledning av yngre kollegor.

Välkommen in med en intresseanmälan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Att ta bemanningsuppdrag som internmedicinare via Agila läkarbemanning

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Eskilstuna en spännande plats för läkaruppdrag

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vænkmbhqcqoanp Fxcvstkpda Nisxnlxlfj IHS
Tidsperiod
26, 30
Efterfrågad kompetens
Geriatrik, Internmedicin allmän, Onkologi eller Palliativ medicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jvmhfyåxgd ai aadde Nugmyljmlt
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka