Specialistläkare inom gynekologi och obstetrik sökes till arbete

Kvinnokliniken söker nu en läkare. Här finns bland annat flera öppenvårdsmottagningar och slutenvård med förlossningsavdelning, kvinnoavdelning samt BB. Verksamheten innefattar både akuta och planerade gynekologiska operationer.

De söker en specialist inom gynekologi och obstetrik med minst 5 års arbete inom öppenvård och slutenvård. Krav på CTG-utbildning (max ett år sedan certifiering), Ceps-utbildning, ALSO och god ultraljudskunskap gällande gynekologisk diagnostisk, om möjligt även obstetriskt ultraljud.

Uppdraget innefattar sedvanligt arbete på kvinnoklinik tillsammans med barnmorskor, sjuksköterskor och andra professioner.

Välkommen till ett spännande arbete med kompetenta kollegor.

Att ta uppdrag som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik via Agila

Att arbeta som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Att ta läkaruppdrag i Eskilstuna

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ovowcidiqbpteh, Låwyogrbhwaagi, Kjsgbflonx
Tidsperiod
41-47
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hiinxiånpu gd bfg ac Leiwqkjlsc
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka