Ledigt jobb för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Kvinnokliniken söker nu en läkare. Här finns bland annat flera öppenvårdsmottagningar och slutenvård med förlossningsavdelning, kvinnoavdelning samt BB. Verksamheten innefattar både akuta och planerade gynekologiska operationer.

De söker en specialist inom gynekologi och obstetrik med minst 5 års arbete inom öppenvård och slutenvård. Krav på CTG-utbildning (max ett år sedan certifiering), Ceps-utbildning, ALSO och god ultraljudskunskap gällande gynekologisk diagnostisk, om möjligt även obstetriskt ultraljud.

Uppdraget innefattar sedvanligt arbete på kvinnoklinik tillsammans med barnmorskor, sjuksköterskor och andra professioner.

Välkommen till ett spännande arbete med kompetenta kollegor.

Läkaruppdrag via Agila specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Eskilstuna en spännande plats för läkarjobb

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mvjsksvxrhjrxu, Oæuiruqmmxdcaq, Acvrfxqpnf
Tidsperiod
52-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lkgwdwædby gg bce cc Icyrgjkmwc
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka