Ledigt jobb för lungläkare i Eskilstuna

Till lungkliniken på detta sjukhus söker vi nu en läkare, gärna under återkommande perioder, men även kortare tjänstgöring är av intresse. Kliniken bedriver både öppen och sluten lungmedicinsk vård.

Arbetsuppgifterna består av sedvanligt arbete, däribland utredning av olika förekommande lungsjukdomar, bronkoskopi och pleuratappningar. För dig som vill ha ett varierande arbete med kompetenta kollegor väntar en spännande roll.

Att jobba som läkare via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som lungläkare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Läkarjobb i Eskilstuna

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yæofumhwbtwnlv Yoeyqnuamh, bmkboaxnlsob
Tidsperiod
19 (2024)-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jlrrqhæeyo ag ehdgc Fbenilmtem
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka