Ledigt jobb för onkolog i Eskilstuna

Vi söker nu en läkare som kan arbeta på onkologklinikens mottagning och/eller vårdavdelning. Tillsammans med övriga i teamet arbetar du som läkare med att omhänderta, behandla och vårda patienter som drabbats av tumörsjukdomar. I arbetsuppgifterna ingår även att delta i MDK:er inom GI, urologi, bröst, lunga, malignt melanom samt CNS.

Till detta uppdrag söker vi en specialist inom onkologi. Kliniken har även behov av en onkolog med strålspecialitet.

Att ta läkarjobb som onkolog via Agila

Arbetet som onkolog hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Läkarjobb i Eskilstuna

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iågostkmkioupr Yaelxemblh Ggcuhyytuhfduhw
Tidsperiod
48-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Onkologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bvmribtcysnbfylbfupp Uåjycxwsf fbbci Gjqupvrntd
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka