Bemanningsjobb för onkolog i Eskilstuna

Vi söker nu en läkare som kan arbeta på onkologklinikens mottagning och/eller vårdavdelning. Tillsammans med övriga i teamet arbetar du som läkare med att omhänderta, behandla och vårda patienter som drabbats av tumörsjukdomar. I arbetsuppgifterna ingår även att delta i MDK:er inom GI, urologi, bröst, lunga, malignt melanom samt CNS.

Till detta uppdrag söker vi en specialist inom onkologi. Kliniken har även behov av en onkolog med strålspecialitet.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som onkolog

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, onkolog, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta läkararbete i Eskilstuna

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Våxmbaikauxfpy Aoilvmrnjq Njviotuqrlbcvkd
Tidsperiod
17-19, 28-29, 32-34
Efterfrågad kompetens
Onkologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vaxbpwdservfmohxaqms Cætxfyrpa eadbe Piqbwoycxn
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka