Agila söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag

För ett viktigt och varierande arbete sökes nu en läkare till Slutenvårdsavdelning psykiatrisk vård.

Slutenvården är uppdelad i allmänpsykiatrisk avdelning och psykosavdelning. Här utreds och behandlas patienter med behov av psykiatrisk specialistvård. Det kan röra sig om bland annat svåra depressioner, ångesttillstånd, psykoser och bipolärsjukdom.

Vill du höra mer om avdelningen eller uppdraget? Välkommen att kontakta oss!

Läkarjobb via Agila allmänpsykiatriker

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Eskilstuna en spännande plats för läkarjobb

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jessica Bylund
Jessica Bylund / Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Arymfgboqm Oqdjdurfaiwq gxburxym Tæukccwndpiofp
Tidsperiod
14-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tlvsafqujfgj rfgmxogj, Fåctydsjqmudio hbb fa Rkrqltkpyn
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka