Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Eskilstuna

Denna psykiatriska öppenvårdsmottagning är i behov av en läkare som kan komplettera teamet. Hit kommer patienter som behöver specialistvård för diverse psykiatriska tillstånd såsom manier, personlighetsstörningar, svåra depressioner och ångesttillstånd.

Mottagningen är rustad för flera olika behandlingsformer som t.ex. farmakologisk behandling, psykoterapi och psykiatrisk omvårdnad samt medicinsk-psykiatrisk rehabilitering. Arbetsuppgifter inkluderar återbesök, nybesök, remisshantering och teamarbete med övriga yrkesgrupper på mottagning.

Att ta läkarjobb som allmänpsykiatriker via Agila

Som allmänpsykiatriker hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför läkartjänst i Eskilstuna?

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nhvioyxfmm dtlxåqoqdelvkvldix fhsrvdvweggs
Tidsperiod
49-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wsoanhbykkfi mcdwvwpsjsbs Uiro bgg ba Eljmbtlfxj
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka