Ledigt jobb för röntgenläkare i Eskilstuna

På radiologiska mottagningen arbetar bland annat röntgensjuksköterskor, undersköterskor, läkare och medicinska sekreterare. De söker nu en engagerad läkare som kan stärka upp verksamheten. Här utförs konventionell röntgen, datortomografi, MR och ultraljud.

I arbetsuppgifterna ingår bedömning/tolkning av bilder, akuta genomlysningar samt enklare interventioner såsom pleuradränage och nefrostomier. Du kommer även att handleda ST-läkare som tjänstgör på samma position.

Det finns möjlighet till jourarbete, men det är inget krav.

Att ta uppdrag som röntgenläkare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som röntgenläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkarjobb i Eskilstuna

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uælrkndrfitmqm Rtfdiujdol Nårunbe
Tidsperiod
52-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Læeyyohrqftsqr Ijx J df qema g RVSOQIIXXR
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka