Ledigt jobb för röntgenläkare i Eskilstuna

På radiologiska mottagningen arbetar bland annat röntgensjuksköterskor, undersköterskor, läkare och medicinska sekreterare. De söker nu en engagerad läkare som kan stärka upp verksamheten. Här utförs konventionell röntgen, datortomografi, MR och ultraljud.

I arbetsuppgifterna ingår bedömning/tolkning av bilder, akuta genomlysningar samt enklare interventioner såsom pleuradränage och nefrostomier. Du kommer även att handleda ST-läkare som tjänstgör på samma position.

Det finns möjlighet till jourarbete, men det är inget krav.

Läkarjobb hos Agila röntgenläkare

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Läkarjobb i Eskilstuna

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iåxnaqsogiidcj Mchoovkvir Våxsika
Tidsperiod
6-7, 10-11, 14-15, 18-22
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jåepqfitbwsstm Ofg P ch rnkj i XYQHRFLVJW
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka