Agila söker specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin till uppdrag

Denna rehabiliteringsavdelning söker dig som är redo för ett nytt spännande uppdrag!

Till avdelningen kommer personer med traumatisk hjärnskada, stroke, ryggmärgsskada, neurologiska sjukdomar och multitrauma som är i behov av omfattande rehabiliteringsinsats. Arbetsuppgifterna varierar mellan att ge totalt behov av hjälp till stödjande hjälp för att klara vardagsaktiviteter, familjeliv, fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället.

Enheten söker dig med gärna tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta bemanningsuppdrag som specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin via Agila läkarbemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför läkarjobb i Eskilstuna?

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bærbvdgtsdtxyn, Dkcpbtusksnqleegcfrggxtak usyhouaenqx
Tidsperiod
36-37, 41, 43, 45, 47
Efterfrågad kompetens
Rehabiliteringsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qæhlfexhjxlphx fgaeh Qcuogvfckr
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka