Vi söker allmänläkare till uppdrag i Essunga

Vill du ha ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor? Nu har vi fått in ett spännande uppdrag inom primärvården.

Denna vårdcentral har ett brett vårdutbud och i dagsläget cirka 4 600 listade patienter. De har nu behov av en läkare som kan förstärka det nuvarande teamet.

Uppdraget innebär vanligt mottagningsarbete med akuta och planerade besök, undersökningar och bedömningar. Du kommer att möta barn och vuxna med såväl enklare åkommor som kroniska sjukdomar.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som läkare

Som allmänläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Läkaruppdrag i Essunga

I Västra Götalands län bildar tätorterna Nossebro, Främmestad och Jonslund Essunga kommun. Den historiskt sett unga kommunen utvecklades snabbt efter att Västgötabanan mellan Göteborg och Gårdsjö invigdes 1990. På Stureplan bredvid ICA står världens största fungerande sax, samma sax som klippte banden när Storgatan invigdes efter renoveringen. Sista onsdagen i varje månad anordnas Nossebro marknad. En tradition där man hittar det mesta och att fynda är inte svårt. Här finns allt från konfektion till blommor och hushållsartiklar. Det är enkelt att ta sig till och ifrån kommunen, E20 går igenom kommunen och tågförbindelserna är väldigt bra.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Essunga
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qlqayiox Iåuråkwgk
Tidsperiod
1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æloanxiqm b aie ed MEOUCTBY
Region/kommun
Västra Götaland/Essunga
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka