Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Färgelanda

Letar du efter en utmanande och lärorik roll? Denna mottagning har behov av en till medarbetare till sin verksamhet.

Mottagningen bedriver psykiatrisk specialistvård och vänder sig till personer över 18 år. Till enheten hör även en dagsjukvårdsenhet samt ett mobilt akutteam.

Här vårdas personer med svåra ångesttillstånd, depression, psykos, allvarligt personlighetssyndrom eller beroendeproblematik i kombination med psykiatrisk samsjuklighet. Som läkare ansvarar du för utredning och behandling av dessa patienter.

Välkommen in med din ansökan.

Varför ta läkaruppdrag via Agila?

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Färgelanda en spännande plats för läkarjobb

I Västra Götalands län bildar tätorterna Färgelanda, Högsäter, Ödeborg och Stigen Färgelanda kommun. Knappt 7.000 personer bor i kommunen. Denna dalsländska ort har kvar spår från en mycket intressant fornhistoria. Tidigare dominerades samhället av ett stort sågverk, detta lades ner runt 1990 och har idag ersatts av ett nytt centrumhus, resecentrum och äldreboende, bland annat. I kommunen finns flera golfbanor du kan finslipa formen på. I kommunen arrangeras Sveriges största lagtävlingar i folkrace, Hjelmens Trofé. Över 20 lag med 6 deltagare gör upp i den prestigefyllda tävlingen.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Färgelanda
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uæecinidr xifcqfmqy ÅWM
Tidsperiod
14-26
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rnfnkptnh whcvlcw bfafd Vækarwhnp
Region/kommun
Västra Götaland/Färgelanda
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka