Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Fagersta

Letar du efter en ny tjänst inom primärvården? Då är du välkommen som läkare till denna vårdcentral som erbjuder en trivsam och välkomnande arbetsmiljö.

Uppdraget innebär omväxlande uppgifter inom det allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta både självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus. Såväl akuta som tidsbokade patienter förekommer. För dig med ett genuint intresse av primärvård väntar ett spännande uppdrag.

För att passa in i denna roll bör du ha en specialistkompetens i allmänmedicin, gärna med tidigare erfarenhet. Om detta beskriver dig och dina kompetenser är vi glada över att höra från dig och ser fram emot din ansökan!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som allmänläkare

Som allmänläkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som allmänläkare.

Fagersta en spännande plats för läkarjobb

Kommunen vars historia är starkt förknippad med järn- och ståltillverkning består idag endast av tätorten Fagersta. Det gamla brukssamhället har varit hem till flera kända personer, bland andra Anitra Steen och hockeyspelarna Ulf Samuelsson och Tomas Sandström. I Fagersta kan du besöka världsarvet Engelsberg bruk och Oljeön, världens äldsta bevarade oljeraffinaderi. Eller varför inte ta en sväng förbi ”Sveriges mest öppna hembygdsgård” Fagersta Västanfors hembygdsgård. Här i Fagersta finns det vacker natur och bevarade miljöer värt att besöka. Strömsholms kanal som går genom kommunen är 11 mil lång och passerar 14 sjöar och 4 kommuner. Bland de 26 slussarna finns många fina miljöer att besöka.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Filippa Langerfors
Filippa Langerfors / Konsultchef
Fagersta
Faktaruta
Uppdragsgivare
SDJ Ujepyqon Eålrbtqhbfd
Tidsperiod
13-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ckfuesåuoi g hbf bc Kwdrsbby
Region/kommun
Västmanland/Fagersta
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka