Agila söker allmänläkare till uppdrag i Falköping

Trivs du med att arbeta självständigt och vill samtidigt utveckla din kompetens? Då är detta uppdrag något för dig!

Uppdraget innebär omväxlande uppgifter inom det allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta både självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus. Såväl akuta som tidsbokade patienter förekommer. För dig med ett genuint intresse av primärvård väntar ett spännande uppdrag.

De söker dig som är specialist i allmänmedicin, gärna med tidigare erfarenhet.

Att jobba som läkare via Agila

Att arbeta som allmänläkare ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför läkaruppdrag i Falköping?

Marken i och i kring kommunen har länge brukats av bönder. När industrialiseringen kom bytte den skepnad till ett mer tillverkande samhälle som i och med sitt utsatta läge på västgötaslätten blivit plundrat och bränts upp av danska trupper två gånger. Kommunen som är Sveriges 77:e största bildas av tätorterna Falköping, Stenstorp och Floby med flera. Kommunen bjuder på många sevärdheter, Hornborgasjön bjuder på naturens magi varje vår när många tusen tranor väljer att samlas här. Njut också av det vackra kulturlandskapet med gånggrifter, platåberg, medeltida kyrkor och Gudhems klosterruin från medeltiden med mera. På Hotell Ranten och Falbygdens Osteria kan du njuta av god mat i fina miljöer.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Falköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Voao Lævrætaxe
Tidsperiod
16-18, 20
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
N:k Jtpvmd. e hfbec PFKVÆIQUI
Region/kommun
Västra Götaland/Falköping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka