Allmänläkare sökes till tjänst i Falkenberg

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som läkare till denna vårdcentral som erbjuder ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Här arbetar man i team för att erbjuda bästa möjliga vård till alla patienter. Som läkare möter du barn, unga, vuxna och äldre med varierande sjukdomsbesvär. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter att utveckla din kompetens. Både akuta och planerade patientbesök förekommer.

Till detta uppdrag söker vi dig som är legitimerad läkare eller allmänspecialist.

Att jobba som läkare via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som allmänläkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta läkaruppdrag i Falkenberg

Många känner till tv-satsningen Ullared med Ola-Conny och Morgan. Ta dig tid att besöka det stora varuhuset Gekås där du kan finna alltifrån kallrökt lax, en ny grill eller varför inte göra ett besök hos deras frisör? Är du mer intresserad av natur kan blåbärsskogen vid Slätten rekommenderas eller att ta en promenad längs med Skrea strand och ut på den 250 meter långa bryggan. Har du vägarna förbi citykärnan, missa inte Stadhuskuben i Falkenberg där det kontinuerligt ställs ut verk av privatpersoner, något som länge varit uppskattat.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Falkenberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cyxyfaw Ps
Tidsperiod
17, 19
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Evqwynkacafl. d cec fc YUJGSSW
Region/kommun
Halland/Falkenberg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka