Vi söker allmänläkare till uppdrag i Falkenberg

Vill du ha ett stimulerande arbete och bli del av ett kompetent team? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna vårdcentral.

Uppdraget innebär omväxlande uppgifter inom det allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta både självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus. Såväl akuta som tidsbokade patienter förekommer. För dig med ett genuint intresse av primärvård väntar ett spännande uppdrag.

Att ta läkarjobb som allmänläkare via Agila

Som allmänläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Läkarjobb i Falkenberg

Många känner till tv-satsningen Ullared med Ola-Conny och Morgan. Ta dig tid att besöka det stora varuhuset Gekås där du kan finna alltifrån kallrökt lax, en ny grill eller varför inte göra ett besök hos deras frisör? Är du mer intresserad av natur kan blåbärsskogen vid Slätten rekommenderas eller att ta en promenad längs med Skrea strand och ut på den 250 meter långa bryggan. Har du vägarna förbi citykärnan, missa inte Stadhuskuben i Falkenberg där det kontinuerligt ställs ut verk av privatpersoner, något som länge varit uppskattat.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lina Lundqvist
Lina Lundqvist / Konsultchef
Falkenberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oyåwmss Td
Tidsperiod
1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Inåets. g L Tqædcmr HIÆAJDY
Region/kommun
Halland/Falkenberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka