Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Falkenberg

Vill du ha ett stimulerande arbete och bli del av ett kompetent team? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna vårdcentral.

Uppdraget innebär omväxlande uppgifter inom det allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta både självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus. Såväl akuta som tidsbokade patienter förekommer. För dig med ett genuint intresse av primärvård väntar ett spännande uppdrag.

De söker en läkare med erfarenhet av primärvård eller dig som är allmänspecialist.

Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta läkarjobb som allmänläkare via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Läkaruppdrag i Falkenberg

Många känner till tv-satsningen Ullared med Ola-Conny och Morgan. Ta dig tid att besöka det stora varuhuset Gekås där du kan finna alltifrån kallrökt lax, en ny grill eller varför inte göra ett besök hos deras frisör? Är du mer intresserad av natur kan blåbärsskogen vid Slätten rekommenderas eller att ta en promenad längs med Skrea strand och ut på den 250 meter långa bryggan. Har du vägarna förbi citykärnan, missa inte Stadhuskuben i Falkenberg där det kontinuerligt ställs ut verk av privatpersoner, något som länge varit uppskattat.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Falkenberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pbåevpg Je
Tidsperiod
14-15, 17-20
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nkænya. e P Geægcsk GQÅKPSH
Region/kommun
Halland/Falkenberg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka