Vi söker barn- & ungdomspsykatriker till uppdrag i Falu

Vill du ha möjligheten att göra verklig skillnad i unga människors liv? Då är detta tjänsten för dig!

Enheten fokuserar på att erbjuda högkvalitativ vård och stöd till barn och ungdomar som kämpar med olika tankar och specifika beteenden kopplade till mat och vikt.

Målet är att främja hälsa, välbefinnande och återhämtning i en stödjande och empatisk miljö. Behandling kan förekomma individuellt och/eller i grupp och familjen deltar i behandlingen. Personalen samarbetar med barn/ ungdom och anhöriga för att utforma en individuell behandlingsplan.

Enheten arbetar också utifrån evidensbaserade metoder och följer nationella riktlinjer.

Att ta uppdrag som barn- & ungdomspsykatriker via Agila läkarbemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som barn- & ungdomspsykatriker. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta läkarjobb i Falu

Så många som 17 tätorter bildar kommunen där Falun är centralort. Av kommunens dryga 57.000 invånare bor nästan 65% i Falun. Historiskt sett har gruvan varit väldigt viktig och stadens ekonomi har stundtals varit helt beroende av kopparutvinningen. Så sent som på 1600-talet var Falun Sveriges näst största stad. Världsarvet Falun är inte bara själva Falu Gruva, utan hela landskapet runt omkring; Falu stad med sina historiska rödmålade kvarter och den lantliga bergsmansbygden. Här finns mycket att upptäcka, för hela familjen. Många restauranger i kommunen samarbetar med lokala slaktare och bryggerier för att kunna servera den perfekta måltiden. Ett besök på Blackstone Steakhouse, Smak Tapas eller Banken Bar & Brasserie rekommenderas av många.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emil Jakobs
Emil Jakobs / Konsultchef
Falu
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åwaiåtgbomkwvpynjn Apikdr ÅXM
Tidsperiod
50-42 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dlæpmjaæxufge ed ihi ab Tjgtx
Region/kommun
Dalarna/Falu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka