Vi söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag i Falu

Är du psykiater med intresse för att arbeta med barn och ungdomar som är i behov av specialistpsykiatri? Se hit i så fall!

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta på en mottagning med patienter mellan åldrarna 0-18 år som lider av allvarlig psykisk ohälsa.

Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, läkare, arbetsterapeut, medicinska sekreterare och chefer.

Läkartjänst hos Agila allmänpsykiatriker

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänpsykiatriker med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Falu en spännande plats för läkartjänst

Så många som 17 tätorter bildar kommunen där Falun är centralort. Av kommunens dryga 57.000 invånare bor nästan 65% i Falun. Historiskt sett har gruvan varit väldigt viktig och stadens ekonomi har stundtals varit helt beroende av kopparutvinningen. Så sent som på 1600-talet var Falun Sveriges näst största stad. Världsarvet Falun är inte bara själva Falu Gruva, utan hela landskapet runt omkring; Falu stad med sina historiska rödmålade kvarter och den lantliga bergsmansbygden. Här finns mycket att upptäcka, för hela familjen. Många restauranger i kommunen samarbetar med lokala slaktare och bryggerier för att kunna servera den perfekta måltiden. Ett besök på Blackstone Steakhouse, Smak Tapas eller Banken Bar & Brasserie rekommenderas av många.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emil Jakobs
Emil Jakobs / Konsultchef
Falu
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vjovq aiyi- aws fwlmjbgunmbgvkrx ÅQA
Tidsperiod
1 (2024)-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
LHT Btook, Bymo tlgkkbeq gif af Hvduu
Region/kommun
Dalarna/Falu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka