Vi söker nefrolog till uppdrag i Falu

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag.

Mottagningen är öppen för individer som lider av olika former av njursjukdomar samt varierande grader av nedsatt njurfunktion, inklusive njurtransplanterade patienter. Här erbjuds omfattande vård och omsorg, både för bedömning av patienter som kommer på remiss och för löpande uppföljning och kontroller.

Mottagningen är en sjuksköterskebaserad klinik som, i nära samarbete med den ansvarige läkaren för varje patient, erbjuder omfattande information om njursvikt, egenvård och de tillgängliga behandlingsalternativen.

Att jobba som nefrolog via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är nefrolog. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Att ta läkartjänst i Falu

Så många som 17 tätorter bildar kommunen där Falun är centralort. Av kommunens dryga 57.000 invånare bor nästan 65% i Falun. Historiskt sett har gruvan varit väldigt viktig och stadens ekonomi har stundtals varit helt beroende av kopparutvinningen. Så sent som på 1600-talet var Falun Sveriges näst största stad. Världsarvet Falun är inte bara själva Falu Gruva, utan hela landskapet runt omkring; Falu stad med sina historiska rödmålade kvarter och den lantliga bergsmansbygden. Här finns mycket att upptäcka, för hela familjen. Många restauranger i kommunen samarbetar med lokala slaktare och bryggerier för att kunna servera den perfekta måltiden. Ett besök på Blackstone Steakhouse, Smak Tapas eller Banken Bar & Brasserie rekommenderas av många.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Falu
Faktaruta
Uppdragsgivare
Idqnc Tfitwjiecjycsm
Tidsperiod
1 (2024)-36 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mvul prnimcdl dii cb Tsbai
Region/kommun
Dalarna/Falu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka