Agila söker urolog till läkarbemanningsuppdrag i Falu

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Denna avdelning söker nu fler medarbetare.

Här kommer du möta patienter som söker vård för olika typer av kirurgiska anledningar. I dina arbetsuppgifter kommer du samarbeta med övrig personal för att planera och genomföra operationer på ett effektivt sätt, du kommer även delta i processen kring patientinskrivning och planering av vårdåtgärder.

Dom söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare.

Varför ta läkarjobb hos Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Läkarjobb i Falu

Så många som 17 tätorter bildar kommunen där Falun är centralort. Av kommunens dryga 57.000 invånare bor nästan 65% i Falun. Historiskt sett har gruvan varit väldigt viktig och stadens ekonomi har stundtals varit helt beroende av kopparutvinningen. Så sent som på 1600-talet var Falun Sveriges näst största stad. Världsarvet Falun är inte bara själva Falu Gruva, utan hela landskapet runt omkring; Falu stad med sina historiska rödmålade kvarter och den lantliga bergsmansbygden. Här finns mycket att upptäcka, för hela familjen. Många restauranger i kommunen samarbetar med lokala slaktare och bryggerier för att kunna servera den perfekta måltiden. Ett besök på Blackstone Steakhouse, Smak Tapas eller Banken Bar & Brasserie rekommenderas av många.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Falu
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vsek lpxpbvnj, Ehkftafnlepbuyxjk
Tidsperiod
32, 34, 36, 41
Efterfrågad kompetens
Urologisk kirurgi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xvirqswsodåkld dc gbgbc Tfoj
Region/kommun
Dalarna/Falu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka