Bemanningsarbete för allmänpsykiatriker i Filipstad

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. Enheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Verksamheten är dedikerade till att ge patienterna en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar alltid efter att hjälpa dem på bästa sätt.

Erfarenhet inom liknande arbete är meriterande.

Att arbeta som läkare via Agila

Som allmänpsykiatriker hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som allmänpsykiatriker.

Filipstad en spännande plats för läkaruppdrag

Ända sedan 1300-talet finns tradition inom järn och gruvhantering, vilket är anledningen till att området befolkades. I området fanns stora naturrikedomar och när gruvindustrin fick ett uppsving på 1700-talet växte Filipstad fram. Filipstad är centralorten och Lesjöfors och Nykroppa är andra tätorter i kommunen. Filipstad erbjuder en mängd olika aktiviteter och evenemang. Varför inte testa mineralsafari, en flottfärd eller hyra en egen ö. För den sportintresserade är Kalhyttans sport- och fritidsanläggning det självklara valet. Hennickehammar har anor från 1700-talet med fin restaurang och engelsk pub. Klassiskt svenskt kök med värmländsk inspiration efter säsong och tradition, kan vara värt ett besök.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Projektledare/Konsultchef
Filipstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
AYJ Untorytåurwt QKH
Tidsperiod
22-39
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Growhkæuby h fiafe Otijkclb
Region/kommun
Värmland/Filipstad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka