Bemanningstjänst för allmänläkare i Finspång

Söker du efter en arbetsplats som erbjuder stimulans och lärande för din yrkesmässiga utveckling? Då kan denna vårdenhet vara rätt plats för dig.

Här får du ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor. Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar.

Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som läkare

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför läkartjänst i Finspång?

Med sina 11 tätorter och Finspång som centralort består Finspångs kommun av typiska bruksorter där kanontillverkning och massproduktion av kulor ägde rum. Kommun är en av Sveriges sjö rikaste, och det skryter de gärna om. Med det som tillgång skapas fantastiska möjligheter för ett aktivt friluftsliv. Allt från bad och fiske, till att paddla kanot när sjöarna är öppna och att ta på sig långfärdsskridskorna när isen lagt sig. När du blir hungrig rekommenderas ett besök på Joan's Café och Bistro eller Sushiakademin.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emanuel Ademsson
Emanuel Ademsson / Teamleader
Finspång
Faktaruta
Uppdragsgivare
VBD Qigrjllsw AP - KP
Tidsperiod
28-29
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Haepqniåqkw he, Bjau e caeci Scnaræft
Region/kommun
Östergötland/Finspång
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka